Wednesday, December 21, 2011

CHILAQUILES CON SALSA VERDE.wmv


Chilaquiles con Salsa Verde Chilaquiles z zielonym sosym Składniki : Salsa Verde Pierś z Kurczaka Cebula Bulion Drobiowy Nachosy Naturalne Kolendra lub Pietruszka Kwaśna Śmietana Ser biały typu włoskiego Sól i Pieprz Sposób Przyrządzanie : Rozdrobnić ugotowaną wcześniej pierś z kurczaka. Zagotować bulion z salsą verde, doprawić solą i pieprzem. Gotować około 2 min., dodać rozdrobnione mięso z kurczaka i ponownie zagotować. Dodać nachosy na maksymalnie 10-15 sek, wymieszać. Podawać bezpośrednio po przygotowaniu, udekorowane cebulą, serem i śmietaną. Ingredientes: Salsa Verde Pechuga de Pollo Cebolla Caldo de Pollo Nachos Naturales Cilantro o Perejil Crema Natural Queso Blanco Tipo Italiano Sal y Pimienta Preparacion: Cocinar la Pechuga De Pollo.Deshebrar o desmenuzar la carne. Mezclar el Caldo con la salsa verde y cocinar durante 2 min., condimentar con sal y pimienta. Ańadir el pollo a la salsa cocinar a fuego lento durante un 1 minuto para que la carne tome el sabor. Ańadir los nachos y mezclar durante 10 a 15 segundos max. Servir y decorar con la cebolla el queso y la crema . Buen Provecho !!! :

Save I12040 Kidde Shop For Frye Melissa Button Boots




No comments:

Post a Comment


Twitter Facebook Flickr RSS



Français Deutsch Italiano Português
Español 日本語 한국의 中国简体。







Sponsor Links